Her kan en se hvordan "Syllræven" var innredet
God og oversiktlig førerplass, men mye lyd med motor i front
Fra fronten like ved motorkassen og sett bakover. Bussen var registrert for 10 passasjerer, hvor ett av setene var et klappsete
Salongen helt bakerst i bussen som kunne gjøres om til dobbeltseng.
Vi hadde normalt sett salongen omgjort til dobbeltseng, da det var litt mer praktisk. Vi hadde noen netter i en køyseng på den ene siden som var 1,5 meter bred, men opplevde at komforten var vesentlig bedre bak.
Vi fikk aldri utnyttet bussens kapasitet maksimal, og hadde på det meste kun 5 personer som overnattet.
Siste skrik (not) innen HD-tv og streaming ;)
Godt med mulighet for oppbevaring over salongen
Grei skapplass i kombinasjon med køysenger
På begge sider mellom "kjøkken" og bakre salong er det 2 senger
Vi hadde alle funksjonene som vi i dag har i den nye bussen, men mulighetene hadde sine begrensninger. Ferskvanntanken på eksakt 100 liter som skulle forsyne vask på kjøkken, vask på bad, og dusj hadde sine fysiske begrensninger ved at en måtte bruke vann som noe som var uerstattelig.
Første turen vi hadde med denne bussen, så måtte vi etter vi hadde parkert på Sjøsanden i Mandal, rigge ned alt og kjøre å fylle på vann. Etter en rekke turer hvor ve øvde på å bruke minimalt med vann, så endte vi opp med at vi normalt sett alltid kom hjem med vann på tanken etter en helgetur.
Vi fikk plass til det vi ønsket i bussen, og klarte alltid å lage god mat. Av og til utenfor på grill, og av og til innendørs på kjøkkenet
Har man liten kjøleplass, så må en tenke litt annerledes på hva en skal spise. Til tross for dette, så var det normalt aldri et problem med å ha med seg tilstrekkelig mat på litt lengre turer.
Asta sin søster og samboer kjøpte seg buss like før oss. Dette resulterte i at vi mange ganger reiste sammen på turer på kryss og tvers av både Norge og Danmark.
På en av turene gjennom Danmark, så var også Asta sine foreldre med i egen bobil, så det ble en lang kortesje med turister gjennom enkelte trange bygater i gamle bydeler i Danmark
Som en kan se på bildet, så hadde Syllræven tak med mulighet for plassering av ulike gjenstander. Dette ble mye brukt til å ha med sykkler, og når vi var to busser i lag, og det var totalt 7 sykler med på tur.
For å komme seg opp på taket, så var det bare å bruke stigen som var originalt innfestet i veggen på bakre hjørnet på bussen. Utrolig praktisk.